Jubileumconcert MATCH óók in Barchkerk

Dit jaar viert pop- en musicalkoor MATCH zijn tienjarig bestaan met een groots jubileumconcert in Haaksbergen, de thuishaven van het muzikale gezelschap.

Bestuur en leden van MATCH vonden het jammer om alle inspanningen maar voor één keer te doen en daarom vroegen ze Stichting BiM (Barchkerk in het Midden) om – gezien de prettige ervaringen in maart 2017 – het jubileumprogramma ook in de vernieuwde Barchkerk te mogen brengen.

Het bestuur van BiM heeft daar graag in toegestemd en daarom komen de bijna 60 zangers en zangeressen zondagmiddag 25 november naar Barchem om vanaf 14.30 uur te laten horen wat ze in hun mars hebben.

Tip van de sluier: het wordt een muzikale reis langs de mooiste popsongs en musicalmedleys van de afgelopen decennia.

MATCH staat onder leiding van dirigent en oprichter Jeroen Katier, docent en coördinator van ArtEZ Conservatorium Enschede.

De muzikale begeleiding is in handen van Irene de Haan (piano) en Sebastiaan Hondorp (drums). Beiden ArtEZ conservatorium Enschede.

Jubileumconcert MATCH – 25 november 2018 – Barchkerk, Barchem – Aanvang: 14.30 uur – Entree: 10.00 euro (incl. koffie/thee in de pauze).

Kaarten bestellen bij Dirk Rossel (0573-441642) of Gerrit Stegeman ( 0573-252489).