Jan Vayne met piano-improvisaties in de Barchkerk

flyer JanVayneZondagmiddag 22 november komt de in binnen- en buitenland beroemde pianist Jan Vayne naar Barchem om het publiek in de Barchkerk te laten genieten van zijn improvisaties. Virtuoos improviseren kunnen maar weinig pianisten. Jan Vayne beheerst dit aspect van het pianospel als geen ander. In de jaren negentig verwierf hij landelijke bekendheid door zijn bewerking van onder meer het repertoire van Queen. Ook tijdens het concert in Barchem zal hij het publiek versteld laten staan van zijn muzikale vondsten uit de populaire en klassieke muziek en alles wat er tussen zit.

De Zwollenaar speelt dit jaar de hoofdrol in The Classical Proms, het grootste klassieke muziekfestival van Nederland dat op verschillende locaties, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, wordt uitgevoerd.

Het concert in Barchem begint om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 10,00 euro (incl. koffie/thee in de pauze). Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Dirk Rossel (0573-441642) en Gerrit Stegeman (0573-252489) en – indien nog voorradig – op de dag van het concert in de entree van de Barchkerk.