Flora Frits op 22 mei om 14:30 in de Barchkerk

Liefhebbers van bloemsierkunst moeten zondagmiddag 22 mei even ‘blokken’ in hun agenda.

Het is al weer even geleden, maar FLORAFRITS komt die middag weer naar de dorpskerk in Barchem om te laten zien wat hij in zijn mars heeft als ‘meester bloemschikker’.

Frits Hoogers uit Deventer is behalve bloemschikker een allround ‘designer’ die van elk interieur en elke tuin iets bijzonders weet te maken.

FLORAFRITS staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid, waardoor hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie weet te creëren.

Liefhebbers van spectaculair bloemwerk dienen niet te lang te wachten met het reserveren van kaarten, want de belangstelling lijkt groot te worden.

Toegang is EUR 12,50 (incl. Koffie/thee in de pauze). Liefst per pin afrekenen.

Aanmelden (of meer informatie verkrijgen) kan bij Dirk Rossel ( 06-19178185) of Annemarie Timmer Arends (06-54924944) of via secretaris@stichtingbim.com.

Indien niet uitverkocht zijn er op de dag van de demonstratie nog kaarten te koop in de entree van de kerk.