• Dit event is voorbij.

Jubileumconcert Just Us

19 mei @ 16:30 - 18:30

Op 19 mei wil Just Us haar jubileum van 10 jaar vieren met een uitvoering onder de vlag van BiM in de Barchkerk, maar wie is Just Us zult u denken? Wel dat kan ik u vertellen. Het is een groepje enthousiaste “meiden” uit Barchem die het zingen met elkaar heel erg leuk vindt. Al meer dan 10 jaar bij elkaar komt en onder de bezielende leiding van Ellen Pieterse (zangeres/zangpedagoog) allerlei nummers zingt. Hoog tijd om dit ten gehore te brengen aan een wat groter publiek.

Just Us bestaat uit Ageeth Klein Geltink, Ellen Klomp, Mirjam Warnshuis, Wilma Oplaat, Wieke Stegink en Erna Hoftijzer. In de beginperiode was de groep wat groter, maar gaande weg is dit clubje ontstaan en wordt er veelal 3 of 4 stemmig gezongen.

Tijdens het 5 jarig jubileum is er een huiskamer concert gegeven, waarbij familie en vrienden zijn uitgenodigd. Dit smaakte naar meer en nu is het dan zover. Graag tot 19 mei 2019 in de Barchkerk!

Just Us – 19 mei 2019 – Barchkerk, Barchem – Aanvang: 14.30 uur – Entree: 10.00 euro (incl. koffie/thee in de pauze).

Kaartverkoop: telefonisch bij Dirk Rossel (0573-441642) of Annemarie Timmer Arends (06-54924944), en op de dag van de voorstelling in de entree van de kerk.

Datum:
Tijd: