Eindelijk weer een Zondagmiddag in de Barchkerk! Gery Groot Zwaaftink op 17 oktober van 14:30 – 17:00u.

Op zondagmiddag 17 oktober komt Gery Groot Zwaaftink de aftrap doen van ons herfst seizoen.Gery heeft een breed repertoire en zingt prachtige liedjes. Hij is een muzikant, een troubadour en een verhalenverteller. Vaak vertelt hij ook in het achterhoekse dialect. Een divers programma met gegarandeerde gezelligheid.

Aanmelden

We zijn heel blij eindelijk weer van start te kunnen gaan met onze zondagmiddagen in de Barchkerk. In verband met corona houden wij nog wel rekening met een beperkte capaciteit, dus zorg ervoor dat u zich vooraf aanmeldt! Ook zullen wij uw QR Code scannen voor toegang.

Aanmelden (om teleurstelling aan de deur te voorkomen) liefst vooraf, maar indien niet uitverkocht zijn er ook kaarten te koop bij de entree.

Digitale kaarten

Voor degenen die niet naar de Barchkerk kunnen of willen komen, maar het optreden wel graag mee willen maken, hebben wij vanaf dit seizoen ook de mogelijkheid om digitale kaarten te verkopen. Na aanschaf ontvangt u dan een link waarmee u live kunt deelnemen vanachter de laptop of computer. Meld uw voorkeur bij uw aanmelding, dan kunnen wij het voor u regelen. Aanmelden voor een digitale kaart is verplicht vooraf.

Heeft u zin in een heerlijke middag met leuke muziek, verhalen en gezelligheid, kom dan naar de Barchkerk.

Toegang is EUR 12,50 (incl. Koffie/thee in de pauze). Deze prijs kan voortaan ook per pin worden voldaan.

Aanmelden (of meer informatie verkrijgen) kan bij Dirk Rossel ( 06-19178185) of Annemarie Timmer Arends (06-54924944) of via secretaris@stichtingbim.com.