Deze zomer fietst Stichting BiM weer in het spoor van opa Schutte

banner180x100cm contouren.inddWie graag fietst, maar bij voorkeur in gezelschap, dient de data 13 juli en 17 augustus even in de agenda te zetten. De mannen van de Barchemse Stichting BiM fietsen die avonden in het spoor van opa Schutte. Zij fietsen voorop en maken een ommetje rond Barchem van tussen de 15 en 20 kilometer. Kosten zijn aan deze fietstocht niet verbonden, wel is er de mogelijkheid een vrije gift te doen voor het onderhoud van de Barchkerk. De start is om 19.00 uur op 13 juli bij Camping Reusterman en op 17 augustus bij Camping De Heksenlaak.

Opa Schutte was een markante Barchemer die in de jaren zeventig, hoewel op leeftijd, zijn dorpsgenoten graag de schoonheid van de omgeving liet zien. Op zomeravonden fietste hij voorop en wie dat wilde, volgde hem.