Brook Duo – ‘t K’oole testament

Op zondag 15 december, vanaf 20.00u. presenteert de Stichting BiM voor de derde keer het Brook Duo. Dit keer met een geheel nieuw verhaal in de streektaal.

‘t K’oole testament is de vijfde winterse vertelling, geschreven door streekromanschrijver Gert-Jan Oplaat.

Dit nieuwe verhaal speelt in het jaar 1963. Opschepper Tonnie, zoon van garagehouder Zilverdam verkoopt Amerikaanse auto’s en heeft grootse plannen. Met zijn liefje Catherina Daalder, bedenkt hij een sluw en gemeen plan om een erfenis naar zich toe te halen.

Het verhaal wordt natuurlijk als altijd door het Brook Duo zelf begeleid met de nodige liedjes.

Kom alvast lekker in kerststemming met deze voorstelling.
De voorstelling heeft geen pauze, maar napraten onder het genot van koffie/thee of glühwein zit bij de prijs van EUR 12,50 inbegrepen.

Kaartverkoop telefonisch via: 0573-441642 of 06-54924944 en, indien nog kaarten beschikbaar, op de dag van de voorstelling in de entree van de kerk.
Voor meer informatie: Annemarie Timmer Arends (06-54924944) of via secretaris@stichtingbim.com