Barchkerk ontvangt De Diva’s

Zondag 23 april presenteert de Barchemse Stichting BiM muzikaal talent uit de buurt. Rita en Wendy – inmiddels bekend als De Diva’s – komen uit Achtkastelendorp Vorden. Ze leerden elkaar in 2011 kennen bij de voorstellingen van de Zomercarrousel in Theater onder de Molen in Vorden. Ondanks hun totaal verschillende muzikale achtergrond ontstond daar hun eerste succesvolle samenwerking. Wendy is behalve een allround pop- en bandzangeres een integere chansonnière. Ze maakte deel uit van duo Juweel en zong in verschillende ensembles. Rita heeft een klassieke piano- en zangopleiding gehad, zong in koren, begeleidde veel klassieke zangers, maar is daarnaast een echt theaterdier. Ze maakte een aantal theaterprogramma’s met chansons.

“Mensen amuseren en ontroeren met onze liedjes. Daar genieten we van!”, aldus Rita en Wendy.

Oktober vorig jaar hebben ze, begeleid door de Koninklijke Enschedese Burger Harmonie en met medewerking van Gery Groot Zwaaftink, hun eerste lustrum gevierd.

Kijk voor een eerste impressie op de website www.ritaenwendy.com.

De Diva’s brengen op 23 april een programma van twee keer drie kwartier, dat om 14.30 uur begint. De toegangsprijs bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee in de pauze. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Dirk Rossel (0573-441642) en Gerrit Stegeman (0573-252489). Op de dag van de voorstelling zijn mogelijk nog kaarten verkrijgbaar in de entree van de kerk.